Seiskaniemen lomapaikka

Tietoa lomapaikasta

Tervetuloa viihtymään Seiskaniemeen Mallasveden rannalle

Ammattiosaston lomapaikka Seiskaniemi sijaitsee Pälkäneellä, luonnonkauniilla paikalla  Mallasveden rannalla.  Kahdeksan hehtaarin  Seiskaniemi on jäsenten varattavissa huhtikuun alusta aina lokakuun loppuun asti. Alueella sijaitsee päämökin lisäksi majoitusmökki, jossa on kaksi erillistä majoitustilaa, sekä pienempi jalasmökki. Mökin edustalla on grillikatos.

Seiskaniemi tarjoaa hyvät puitteet monenlaiseen harrastustoimintaan, esimerkkinä kalastus tai retkeily. Kalastustoimintaa varten ammattiosasto on ostanut kalastuskunnalta pyydysmerkkejä, jotka oikeuttavat mm. verkkokalastukseen. Kalastusalueen kartat löytyvät mökistä. Pälkäneen kunnan esiteen löydät tästä.  Lähellä toimivan Sydän-Hämeen Safareista jäsenille -10% alennus.

Seiskaniemi on vain vuokraajan käytössä vuokrauksen ajan.

Mökkien varustus ja piha-alue

Päämökissä on vuodepaikkoja neljälle henkilölle, tupakeittiö, sähkö- sekä puuhella, wc, takka, puulämmitteinen sauna, suihkut, jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, tv, radio.

Majoitusmökissä on kaksi erillistä huonetta, jossa kummassakin huoneessa vuodepaikkoja kolmelle henkilölle sekä jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, astiakaappi.

Jalasmökissä on vuodepaikkoja kahdelle henkilölle, jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin.

Pihassa on grillikatos ja rannassa kaksi vapaasti käytössä olevaa venettä.

123movies
embed google map on website

Vuokrausehdot

Seiskaniemen esite

Varaa Seiskaniemi käyttöösi!

Olipa kyseessä perheloma, kaveriporukan viikonloppureissu tai rauhallinen hetki yksin luonnon helmassa, Seiskaniemi on oikea paikka. Huomioithan, että paikka on varattavissa huhtikuusta lokakuuhun.

Älä missaa tätä ainutlaatuista mahdollisuutta! Varaa oma lomasi nyt ja koe Seiskaniemen taika.

Täältä voit varata Seiskaniemen omaan käyttöösi.

Kesä 2024 myynti alkaa 1.4. klo 12.00 alkaen.