Ajankohtaista

10.06.2019

Hanki jäsen saat lahjakortin!

Hanki jäsen – saat lahjakortin!

Teollisuusliitto on käynnistänyt kesälle 2019 jäsenhankintakampanjan, johon voi osallistua kuka tahansa liiton jäsen. Jokainen voi omalla työpaikallaan puhua, kannustaa ja auttaa järjestäytymättömiä työntekijöitä järjestäytymään Teollisuusliiton jäseniksi.

Kampanja-aikana 27.5.–31.8.2019 jokainen uuden maksavan jäsenen hankkinut palkitaan S-ryhmän 20 euron lahjakortilla. Mitä enemmän jäseniä hankit, sitä useamman lahjakortin saat.

Samaan aikaan käynnistyi myös liiton valtakunnallinen mediakampanja, joka kuluu radiossa ja näkyy verkossa ja televisiossa. Seuraa Liiton miehen seikkailuja ja jaa videoita somessa.

Katso lisää osoitteesta liitonmies.fi

Kampanjan säännöt

Kampanja-aika on 27.5.–31.8.2019.

Kampanjaan voivat osallistua kaikki Teollisuusliiton ammattiosastojen jäsenet, pois lukien liiton, työttömyyskassan ja Murikanranta Oy:n henkilökunta ja hallitukset.

Jäsenhankkija saa jokaisesta uudesta maksavasta jäsenestä yhden (1 kpl) 20 euron arvoisen S-ryhmän lahjakortin. Lahjakortti käy maksuvälineenä kaikissa S-ryhmän myyntipaikoissa.

Opiskelijajäseniä ei katsota tässä kampanjassa tarkoitetuiksi uusiksi jäseniksi.

Oikeus lahjakorttiin tulee, kun jäsenhankkijan nimi ja ammattiosaston numero lisätään sähköisen tai paperisen liittymislomakkeen/perintäsopimuksen ”Jäsenhankkija” -kohtaan.

Muulla tavalla merkittyjä jäsenhankkijatietoja ei kelpuuteta. Niitä ei voi myöskään jälkikäteen ilmoittaa.

Lahjakortti lähetetään jäsenhankkijalle syyskuun 2019 aikana. Jäsenhankinnasta saadut lahjakortit ovat saajalleen veronalaista tuloa. Teollisuusliitto ilmoittaa kaikkien lahjakortteja saaneiden tiedot (nimi ja saatujen lahjakorttien yhteisarvo) verottajalle ja ne näkyvät saajan veroilmoituksessa. Verovuosi on se, jolloin palkinnon saa.

Lisätietoja kampanjasta saat osoitteesta jarjesto@teollisuusliitto.fi.

Palaa